Ποιοι κάνουν περισσότερο σεξ?

Μια από τις πιο παλιές αναρωτήσεις των ανθρώπων είναι ποιος κάνει περισσότερο σεξ;


Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει περισσότερους «πόντους» στο κρεβάτι; 

Μια νέα μελέτη του πανεπιστημίου του Σικάγο, ασχολήθηκε με το ζήτημα για πολλά χρόνια, εξέτασε πάνω από 3000 περιπτώσεις ανθρώπων και την σεξουαλική τους ζωή, συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και παρουσίασε εκείνες τις ομάδες που έχουν την τύχη να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο από κάποιους άλλους. Ορίστε τα αποτελέσματα της έρευνας. 

Αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω γκρουπ, σας συγχαίρουμε για τις επιδόσεις σας.


  • Οι φαν της τζαζ είναι 30% πιο ενεργοί σεξουαλικά από τους άλλους. 
  • Οι Εβραίοι και οι αγνωστικιστές κάνουν 20% περισσότερο σεξ από τους Χριστιανούς.
  • Οι φιλελεύθεροι επισκέπτονται συχνότερα το κρεβάτι από τους συντηρητικούς, αλλά και οι δύο δεν το κάνουν στην ίδια συχνότητα με τους προοδευτικούς.
  • Τα δύο άκρα, οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ… φτωχοί, φαίνεται να κάνουν πιο πολύ σεξ από εκείνους που βρίσκονται στη μέση. 
  • Εκείνοι που ασχολούνται και με κάτι άλλο πέρα από τη δουλειά τους (ακόμα κι αν βλέπουν τηλεόραση) έχουν περισσότερο χρόνο για ερωτικά παιχνίδια. 
  • Οι καπνιστές έχουν συχνότερες επαφές κατά 10% όπως και οι… πότες, κατά 20%. Αν κάποιος κάνει και τα δύο, τότε η «επιτυχία» διπλασιάζεται. Βέβαια, ένα άλλο στοιχείο που παίζει ρόλο είναι η προσωπικότητα του καθενός. Οι μελετητές διαπίστωσαν ότι όσο πιο καλός είναι ο χαρακτήρας ενός ατόμου τόσο αυξάνεται η συχνότητα του σεξ. 


Από την άλλη, εκείνοι με ισχυρά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, ασχέτως με το αν είναι πολύ δυναμικοί ή εντελώς… μαλθακοί, κάνουν περισσότερο σεξ. Επίσης, η δημιουργικότητα έχει σημασία. Άλλες έρευνες έχουν δείξει πως οι επαγγελματίες καλλιτέχνες και ποιητές έχουν τους διπλάσιους ερωτικούς παρτενέρ από κάποιον που δεν διαθέτει καθόλου δημιουργικό πνεύμα. Ίσως συμβαίνει επειδή συνήθως οι καλλιτέχνες είναι εμφανίσιμοι, περιπετειώδεις και χαρισματικοί, οπότε αυτά τα στοιχεία γοητεύουν το αντίθετο φύλο. 

Από τις έρευνες,λοιπόν, "διαγράφεται" ο τύπος άντρα που κάνει σεξ πάνω από δέκα φορές την ημέρα και είναι ο εξής: Ένας ακροδεξιός ζωγράφος που καπνίζει και πίνει μανιωδώς, στον ελεύθερο του χρόνο παίζει σαξόφωνο, δεν στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο και είναι αγενής. Α, και δεν έχει πουλήσει ούτε έναν πίνακα. Χμμ, ποιος θέλει να είναι αυτός ο τύπος;

Πηγή: anevaseto.blogspot.com